Palletiseermachine ST15

De ST15 palletiseermachine is ontworpen om een hoge stapelkwaliteit te bieden tegen minimale kosten. De ST15 palletiseermachine heeft een capaciteit van 15 zakken per minuut.

Palletiseermachine ST20

De ST20 palletiseermachine is ontworpen om een hoge stapelkwaliteit te bieden tegen minimale inspanning. Het robuuste ontwerp resulteert in een zeer lage onderhoudsinterval. De ST20 heeft een capaciteit tot 15 zakken per minuut.

Palletiseermachine ST25

De ST25 palletiseermachine is ontworpen om een hoge stapelkwaliteit te bieden tegen minimale kosten. Het robuuste ontwerp resulteert in een lage onderhoudsinterval. De ST25 heeft een capaciteit tot 22 zakken per minuut.

Palletiseermachine ST30

De ST30 palletiseermachine is ontworpen om een hoge stapelkwaliteit te bieden tegen minimale inspanning. Het robuuste ontwerp resulteert in een lage onderhoudsinterval. De ST30 heeft een capaciteit tot 22 zakken per minuut.

Palletiseermachine ST40

De ST40 palletiseermachine is ontworpen om een hoge stapelkwaliteit te combineren met een hoge stapelsnelheid tegen minimale inspanning. Het robuuste ontwerp resulteert in een zeer lage onderhoudsinterval. De ST40 heeft een capaciteit tot 36 zakken per minuut.