support_mechanical
support_electrical

Service

Service en onderdelen

Solidtec machines zijn gemaakt om vele jaren productie te draaien tegen een zo laag mogelijke total cost of ownership. Om dit te realiseren is het juiste onderhoud en goede service van cruciaal belang.

Ons team biedt u het onderhoud dat nodig is om uw machines in perfecte conditie te houden. Periodiek onderhoud is in te plannen op een moment dat het u uitkomt, hierdoor heeft het onderhoud geen onnodige impact op uw productie.

Met het juiste periodieke onderhoud verlaagd u de kans op tussentijdse storingen en onvoorziene kosten.

Doet er zich toch een storing voor dan staan wij ook voor u klaar, neemt u contact op met onze serviceafdeling om de storing zo snel mogelijk op te lossen.

Onze machines hebben de mogelijkheid om aan het internet te verbinden. Het is dus mogelijk om op afstand uw machine uit te lezen. Tijdens uw servicecall kunnen indien nodig virtueel met u meekijken.

Draait uw productie 24/7? Neem dan contact op voor onze 24/7 service mogelijkheden

Ook voor onderdelen bent u bij Solidtec aan het juiste adres.

Wij verzenden wereldwijd vanuit onze fabriek in Dronten, Nederland

Onderdelen

Neem contact op met onze serviceafdeling of mail naar parts@solidtec.nl. Wij verzenden wereldwijd.

Service

Voor eerstelijnsservice hebben wij volledig opgeleide monteurs in dienst, hierdoor kunnen wij u snel van dienst zijn.

Onderhoud

Om goed functioneren van uw machines te garanderen is periodiek onderhoud van groot belang. Neem contact met ons op voor een passend voorstel.

Online services

Al onze machines hebben de mogelijkheid om aan te sluiten op een internetverbinding. Uw machine is op afstand online te benaderen voor een nog snellere response op servicecalls.