Solidtec machines zijn gemaakt om vele jaren productie te draaien tegen een zo laag mogelijke total cost of ownership. Om dit te realiseren is het juiste onderhoud en goede service van cruciaal belang. Ons team biedt u het onderhoud dat nodig is om uw machines in perfecte conditie te houden. Periodiek onderhoud is in te plannen op een moment dat het u uitkomt, hierdoor heeft het onderhoud geen onnodige impact op uw productie. Met het juiste periodieke onderhoud verlaagt u de kans op tussentijdse storingen en onvoorziene kosten.

Service

Doet er zich toch een storing voor? Ook dan staan wij voor u klaar! Neem contact op met onze serviceafdeling om de storing zo snel mogelijk te verhelpen. Tijdens uw servicecall kunnen wij indien nodig virtueel met u meekijken. Onze machines hebben de mogelijkheid om aan het internet te verbinden. Het is daardoor mogelijk om op afstand uw machine uit te lezen. Draait uw productie 24/7? Neem dan contact op voor onze 24/7 service mogelijkheden. Ook voor onderdelen bent u bij Solidtec aan het juiste adres. Wij verzenden wereldwijd vanuit onze fabriek in Dronten, Nederland.

Onderdelen

Wereldwijde verzending

Opzoek naar onderdelen? Neem contact op met onze serviceafdeling. Wij helpen u hier graag aan en verzenden wereldwijd.

Service

Snel & Efficiënt

Voor eerstelijnsservice hebben wij volledig opgeleide monteurs in dienst, hierdoor kunnen wij u snel en efficiënt van dienst zijn.

Onderhoud

Periodiek

Verlaag de kans op tussentijdse storingen en onvoorziene kosten. Wij bieden periodiek onderhoud op maat aan.

Online Service

Hulp op afstand

Uw machine is door ons op afstand online te benaderen; voor een nog snellere response op servicecalls en direct inzicht.